Sessies

Er kunnen zeer uiteenlopende redenen zijn waarom iemand bij mij in de praktijk komt maar of het nu fysieke klachten zijn of psychische klachten , veelal is er sprake van een bepaalde disbalans en dat kan zich op verschillende manieren uiten en kan diverse oorzaken hebben. Veel te breed om allemaal op te noemen maar hieronder een paar voorbeelden:

- vermoeidheidsklachten

- burn out klachten

- labiel voelen 

- angsten 

- stress

- somberheid/depressiviteit

- diverse fysieke klachten

Etc, etc...

 

Hoe gaat het in z'n werk;

Ik werk zeer intuïtief en kan dan ook nooit van te voren aangeven wat we precies gaan doen. Ik stem mij volledig af op de universele energie ( de Bron/ Al wat IS) en vervolgens laat ik mij leiden door het veld.

Veelal wordt het een mix, denk hierbij bijv. aan:

- energetische healing

- uitlijning van de chakra's

- verwijderen van donkere energieën

- activaties

- soul body fusion®

 

De lichttaal of - klanken stromen vaak door mij heen, dat kan als zeer intens worden ervaren. Je mind begrijpt er niets van maar je ziel zal het des te beter ontvangen.

Lichttaal wordt niet voor niets ook wel 'de taal van de ziel' genoemd. En juist omdat onze mind er niet tussen zit kunnen blokkades vrij gemaakt worden en kunnen er activaties plaatsvinden. Hierdoor kan de energie weer vrij gaan stromen,  wordt jouw eigen zelfhelende vermogen geactiveerd. Het is immers allemaal al in jou aanwezig, je hoeft het je slechts weer te herinneren.

Zodra je je aanmeldt begint de afstemming al..! Vooraf en ook tijdens de sessie wordt er een veld opgebouwd waarbinnen het allemaal mag plaatsvinden. En dat is bij elke sessie weer uniek en geheel op jou afgestemd.