Healing d.m.v. Lichttaal

 

 

Tijdens de healing die ik door mag geven stroomt de Lichttaal door mij heen. Dat kunnen klanken zijn, woorden of zang. Het heeft allemaal te maken met frequenties en codes en die zijn specifiek afgestemd op de persoon die ze op dat moment mag ontvangen.

Lichttaal is niet te begrijpen met ons hoofd, het wordt niet voor niets ook wel de taal van de ziel genoemd. En juist omdat onze mind er niet tussen zit kunnen blokkades vrij gemaakt worden en kunnen er activaties plaatsvinden. Hierdoor kan de energie weer vrij gaan stromen,  wordt jouw eigen zelfhelende vermogen geactiveerd. Het is immers allemaal al in jou aanwezig, je hoeft het je slechts weer te herinneren.Tijdens de sessie mag je eenvoudigweg ontvangen. De taal die gesproken wordt, de klanken, de zang.. het is helemaal voor jou, op jou afgestemd. Je hoeft zelf even helemaal niets te doen. Je zal ontvangen wat jou op dat moment gegeven mag worden.

Het is nooit van te voren te zeggen wat er gaat gebeuren, ik laat mij volledig leiden door wat er op dat moment mag zijn maar altijd in zuivere afstemming met de universele energie.De sessie kan liggend op een massagetafel plaatsvinden of als je het prettiger vindt zittend in een stoel. Mijn handen raken jou daarbij soms aan. Hoe een sessie ervaren wordt verschilt van persoon tot persoon; waar de  één een serene rust ervaart , voelt de ander enorme energiestromen door zijn lichaam gaan of slechts op bepaalde punten in zijn of haar lichaam.  Jij zult ontvangen wat je op dat moment gegeven mag worden.

Om alles goed te laten integreren is het fijn als je in de dagen erna geen drukke agenda hebt ..